Saturday, March 1, 2008

Tamperelainen Seppo Lehto: Älkäämme antako häikäistä itseämme islamin, maahanmuuton ja maahanmuuttajien valheilla

Tamperelainen Seppo Lehto: Älkäämme antako häikäistä itseämme islamin, maahanmuuton ja maahanmuuttajien valheilla

Tampereen kaupunginvaltuustoon kunnallisvaaleissa 2008 Seppo Lehto Tampereelta ehdokasnumerolla (?) yhteisenä tavoitteenamme: Suomi suomalaisille, jotta jatkossakin voinemme olla yhdenvertaisia. Maahanmuutto ja maahanmuuttajat luovat kastilaitoksen maahamme, missä suomalaisille jää vain kärsijän ja maksajan rooli.

Älkäämme antautuko vierasperäistäjiemme edessä. Huomenna voi olla myöhäistä taistella jos tänään antaudumme rajattomalle maahanmuutolle

Se mitä tapahtui talvi- ja jatkosodissa ollaan nyt tekemässä maahanmuuton kautta kansakuntamme hävittämiseksi

Älkäämme varoko rommia vaan sen tekijöitä, sillä heillä on valta taivaan ja maan päällä uusien fariseusten tulkintojen perusteella:
 






---------------------------------------------------------------------------------


Seppo Lehto Tampereen kunnallisvaaleissa ehdottomasti parasta A lk:aa kunnallisvaaliehdokkaananne - Muistakaa levittää sanaa ja äänestää Seppo Lehdon puolesta ja Seppo Lehto, kun on ehdokkaana. 

IKL Pirkanmaan eduskuntavaaliehdokas 2015: Suomi suomalaisille ja somalit Somaliaan on yhteinen kansakunnallinen etumme. Äänisaldo oli 152 ääntä 2007 eduskuntavaaleissa. Kiitämme äänestäneitä. Kansakunnallisessa tarkoituksessa toisia valistaaksemme laulakaamme yhdessä: "Olen suomalainen" ja "Se hänelle nyt kertokaa" eli näille monikulttuurisuususkovaisille tuttavapiireissämme, jotka kuvittelevat että valetohtorien ja valehuippu-osaajien tänne tuottamisesta olisi jotakin hyvää luvassa. Seuraavaksi kiellämme punaisen kommunismin värinä.Ei saa sanoa punainen(?). Mikäli kiellämme aistihavaintomme, niin kuvitteleeko joku että siitä olisi seurauksena muuta kuin erilaisia konflikteja ja yhteentörmäyksiä tmv:aa? - Palaute to: kansanedustajaksi(at)gmail.com

----------------------------------------

http://seppo-lehto-kansanedustajaksi.blogspot.fi/

 --------------------------------------------------------

No comments:

Post a Comment