Wednesday, July 27, 2022

Maamme tunnetuin humanisti historioitsija monialayrittäjä Seppo Lehto Pirkanmaalta kuvitteellisen tv-sarjan "Ihmisten puolueen" oikeaksi kansanedustajaksi erilaisten huijari punaviherkommariparasiittien sijaan Valkoinen Pirkanmaa vapaussota 1918 arvoin mikäli saammme aikaan yhteislistan. Mikäli ei niin sitten Seppo Lehto on omalta listaltaan ehdokkaana. Erilaiset isänmaallisina esiintyvät puolueet ja puoluehankkeet täynnä paskahousuja ja ryssäläisiä arvoja, joiden listaehdokkaana ei voi olla, olematta desantti

Suomelle Natojäsenyys 2022 tavoitteesta totta. Seppo Lehto eduskuntavaaliehdokas Tampere

Maamme tunnetuin humanisti historioitsija monialayrittäjä Seppo Lehto Pirkanmaalta kuvitteellisen tv-sarjan "Ihmisten puolueen" oikeaksi kansanedustajaksi erilaisten huijari punaviherkommariparasiittien sijaan Valkoinen Pirkanmaa vapaussota 1918 arvoin mikäli saammme aikaan yhteislistan.

Tampereen valo valkoinen Toivo eduskuntavaaliehdokas Seppo Lehto eduskuntaan 2023 eduskuntavaaleissa Pirkanmaalla https://Lehto-Seppo-eduskuntaan.blogspot.com

Mikäli ei yhteislistaa synny, niin sitten Seppo Lehto on omalta listaltaan eduskuntavaaliehdokkaana 2023. 

Seppo Lehdon luontoystävälliset näkemykset koskevat myös Suomen suomalaisia ja oikeuttaan olla ykkösenä maassamme. Katso video alta 27.7.2022 pensasmustikkapensaan lintuverkossa upea sudenkorento:Erilaiset isänmaallisina esiintyvät puolueet ja puoluehankkeet täynnä paskahousuja ja isovenäläisiä desantti- ja ryssäläisiä arvoja, joiden listaehdokkaana ei voi olla, olematta desantti. Valitettava totuus eikö vain?

Russia imperialist terrorist country


Katsokaa miten nämä erilaiset ehdokkaat unohtavat historiamme ja nuolevat liian usein miehittäjä-Ryssää niin että ryssäläinen paska valuu korvista on sitten demari, kepuli, kokkarihoro tmv hiljattain listattu putinistipuolue?

Miehittäjä-Ryssä imperialistinen sotarikollinen warcriminal putin in Ukraine 9.3.2022
https://Seppo-Lehto-eduskuntaan.blogspot.com


Katse kauemmaksikin:

Kuntavaalit 2025 Tampere: Kuntavaaliehdokas tamperelainen Seppo Lehto: Älkäämme antako häikäistä itseämme islamin, maahanmuuton ja maahanmuuttajien valheilla. Samoin sulkekaamme korvamme heitä hyysäävien erilaisten punaviherkommarien syyllistämisiltä ja suoranaisilta valheilta maahanmuuton tarpeellisuudesta. Työvoimapula-sana on ollut vitsi koko käyttöhistoriansa.

---------------------
Tampereen valo valkoinen Toivo eduskuntavaaliehdokas Seppo Lehto eduskuntaan 2023 eduskuntavaaleissa Pirkanmaalla https://Seppo-Lehto-kansanedustajaksi.blogspot.com

Miehitetyt alueet takaisin imperialistiselta miehittäjä-Ryssältä
https://aluepalautukset-hallitusohjelmiin.blogspot.com


Seppo Lehto kansanedustajaksi valovoimaisena moniosaajana Tampereelta Pirkanmaan eduskuntavaaleissa 2023:
-----------------
Historioitsija Seppo Lehto Pirkanmaa eduskuntavaaleissa kansanedustajaksi erilaisten huijari punaviherkommariparasiittien sijaan. Valinta on sinun. 

Muista miten nämä viherkommarikokkarikepulit ovat maatamme muuttaneet muiden maanosien elantosarveksi, siinä kuin valuttaneet varantomme mm Fortum investoinnit Ryssän ja Saksan hyväksi?

--------

No comments:

Post a Comment