Wednesday, February 13, 2019

Kevään eduskuntavaalit Pirkanmaa: Seppo Lehto kansanedustajaksi erilaisten huijari punaviherkommariparasiittien sijaan

Kevään 2019 eduskuntavaalit Pirkanmaa: Seppo Lehto kansanedustajaksi erilaisten huijari punaviherkommariparasiittien sijaan

Tamperelainen Seppo Lehto: Älkäämme antako häikäistä itseämme islamin, maahanmuuton ja maahanmuuttajien valheilla. Samoin sulkekaamme korvamme heitä hyysäävien erilaisten punaviherkommarien syyllistämisiltä ja suoranaisilta valheilta maahanmuuton tarpeellisuudesta. Työvoimapula-sana on ollut vitsi koko käyttöhistoriansa. 

Kun ihmisille annetaan lupa ansaita oma elantonsa ilman matu- ja islaminvaasion velvoiterahoitusta niin "maailma pelastuu" ;) vihrein ekologisin arvoin: Näin ei rasiteta luontoamme ja luontoarvojamme muiden ylipopulaatioin ylituotantoa täällä vastikkeetta elättäen.

Kokoomuksen, demarien, kepulien kansamme kusettamiselle loppu:
Vaatimuslistalla: Kehitysapu kaikissa muodoissaan lopetettava, Ahvenanmaalle suomenkieli opetuskieleksi, rajavalvonta käyntiin aktiivisena: Shengensopimus irtisanottava. Kaikkien passittomien ilman opiskelu- / työlupaa olevien karkoittamiset käyntiin kotimaihinsa. Rajakäytänteen Kännön aikaiselle tasolle ennen EU-jäsenyyttä olevaan aikaan


Seppo Lehto tamperelainen oppinut humanisti, ei mikään läskivittu kommari rajakkihoro, saati muu paskareiän rassasi hassipiippu mätähampaissa.

Kokoomuksen kepulien ja hallituksen linja on "terijoen hallituksen" kansanpetoksen linja lastenraiskaajien paapomisineen verovaroillamme yhteiskuntarauhaamme sananmukaisesti raiskaten:


--------------------------
https://seppo-lehto-kansanedustajaksi.blogspot.com/
-----------------------------------------------

No comments:

Post a Comment